Liz en Gerard Beekman

“De meeste voldoening krijg je door een goed gevoel te leveren, in plaats van altijd denken aan dat financiële plaatje.”

Omarm Groningen Yspeert

Elzelou Grit

“Iedereen binnen ons bedrijf vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn bij onze omgeving.”

Omarm Groningen Mooie Boel

Wybren Terpstra

“In de databanken van de gemeente Groningen of het UWV vind je een aanbod aan mensen die misschien niet helemaal aan het perfecte plaatje van de arbeidsmarkt voldoen, maar die wij een kans gunnen.”

Omarm Groningen Jan Weidgraaf

Jan Weidgraaf

“Alle ondernemers uit het winkelcentrum vormen een eenheid. Zowel met elkaar als met onze klanten. Een eenheid waarin we elkaar helpen en bijdragen aan iets groters. Dat vind ik belangrijk en daar sta ik voor.”

Monique Hofstede

“Ik weet zeker dat wij anderen inspireren want dat horen we regelmatig. En wij laten ons ook graag inspireren. Door voorbeelden te delen kun je nieuwe ideeën opdoen of je kunt nadoen wat een ander doet.”

Hans Huiting

“Aan dit project hoeven we niet te verdienen. Wij vinden de blije gezichten van mensen belangrijker dan een paar tientjes extra verdienen.”

Leo Kruijer

“Juist in deze tijd is het belangrijk je menselijke prioriteiten op een rijtje te zetten. Iedereen heeft het zwaar. Het zijn de kleine daden waar je anderen mee helpt.”

Paul Papo

“Ik hoop zelf in mijn directe omgeving de wereld een beetje beter te maken en mensen via Omarm Groningen te inspireren om ook sociaal aan de slag te gaan.”

Harry Waterloo

“Ik sla met mijn initiatieven bruggen tussen de verschillende stadsdelen van Groningen. Zo wil ik de stadsdelen verbinden. De binnenstad moet namelijk voor iedereen zijn.”