Tino Muis

Ik ben trots op de ingang die ik bij de scholen heb. Vooral als leraren na een gastles aangeven dat ook zij nieuwe inzichten hebben gekregen besef ik opnieuw dat iedereen nog over geld kan leren. Jong en oud.

Peter Mulder

Vestigingsmanager van de Gamma aan de Peizerweg Peter Mulder doneerde 150 behangrollen aan Omarm Groningen. ‘Als je dan weer hoort van Irma dat een op de zes kinderen in armoede leeft, dan houd ik de spiegel wel eens voor bij mijn kinderen. Nou, jullie hebben het eigenlijk wel heel goed.’

Annie Krist

We proberen een combinatie te maken tussen een financiële bijdrage en de betrokkenheid van onze medewerkers. Dat vind ik belangrijk omdat zij zo zien wat er in onze maatschappij speelt.

Marielle Versluis en Monique de Wind

ABN AMRO foundation zet zich in voor kinderen en hun toekomst. Kinderen uit gezinnen waar het geld krap is, of de omgeving onveilig waardoor ze de wereld om hen heen niet kunnen ontdekken. Mariëlle en Monique (foto), beide op eigen manier betrokken bij de foundation, vertellen hoe het voelt om je voor deze mooie projecten …

Joop Kruit en Erwin Sturing

Joop en Erwin zijn beide bestuursleden van de Stichting Woonboulevard Groningen. Afgelopen jaar hebben zij op een mooie manier bijgedragen aan de maatschappij door een cheque uit te delen aan drie stichtingen die het geld goed konden gebruiken. De mannen zetten zich daarnaast op eigen wijze graag in voor anderen.

Liz en Gerard Beekman

“De meeste voldoening krijg je door een goed gevoel te leveren, in plaats van altijd denken aan dat financiële plaatje.”

Omarm Groningen Yspeert

Elzelou Grit

“Iedereen binnen ons bedrijf vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn bij onze omgeving.”

Omarm Groningen Mooie Boel

Wybren Terpstra

“In de databanken van de gemeente Groningen of het UWV vind je een aanbod aan mensen die misschien niet helemaal aan het perfecte plaatje van de arbeidsmarkt voldoen, maar die wij een kans gunnen.”

Omarm Groningen Jan Weidgraaf

Jan Weidgraaf

“Alle ondernemers uit het winkelcentrum vormen een eenheid. Zowel met elkaar als met onze klanten. Een eenheid waarin we elkaar helpen en bijdragen aan iets groters. Dat vind ik belangrijk en daar sta ik voor.”