Omarm Groningen in 2021

In 2021 realiseerde Omarm Groningen maar liefst 50 projecten voor mensen in armoede. Er werden matches gemaakt, inspirerende ideeën bedacht en we maakten weer veel mooie momenten samen mee. Veelal op afstand, maar daarom niet minder bijzonder.  

Alle acties, bijvoorbeeld die rondom Sinterklaas en Kerst, waren een groot succes. Zo ondersteunen ondernemers met producten, diensten of geld. Omarm brengt het samen, zorgt voor actie en regelt resultaat om armoede te verlichten en te bestrijden.

Rust

De matches dragen bij aan de rust van een stabiele woonsituatie met onder meer gereedschap en behang. Maar ook aan de ontwikkeling van een kind door een ingerichte kinderkamer of een gratis fiets. De matches dragen bij aan de gezondheid met een gratis sportabonnement. Zo hebben hele praktische dingen impact. En er is meer.

Rolmodel

Hoe mooi zijn de bijdragen van een werkervaringsplek en flexibele kinderopvang voor een beter toekomstperspectief? De waarde van de aangeboden producten, diensten en het geld reikt zo veel verder, want ouders kunnen bijvoorbeeld werken aan opleiding of werk en het kind ziet een ander rolmodel. Gratis naar de kapper en representatieve kleren geven een boost aan zelfvertrouwen door een frisse coupe en kleren die iets voor je doen. Elk kind viert Sinterklaas met cadeaus en lekkers. Gewoon meedoen. De matches van Omarm Groningen maken het mogelijk.