Sponsor gasten en gastjes op de Suikercamping

Op 18, 19 en 20 augustus staat de Suikercamping op het Paradigm-terrein in de stad. Gezinnen met een krappe beurs kunnen hier drie dagen gratis kamperen. Het kamperen staat in het teken van ontmoeten, verbinden en inspiratie opdoen. De drie dagen zijn volledig verzorgd. Dat betekent even geen stress en vooral genieten.

Om de grote en kleine kampeerders een complete vakantie te geven, met voor velen een herinnering voor het leven, is er geld nodig. Omarm Groningen doet daarom de oproep aan ondernemers om voor € 75,- een driedaagse all inclusive vakantie voor 1 persoon te sponsoren. Bijdragen voor meerdere personen mogen natuurlijk ook. Voor € 255,- kan een gezin van drie op vakantie.

Na het succes van vorig jaar komt er deze zomer weer een Suikercamping op het Paradigm-terrein. Een camping waar grote en kleine kampeerders elkaar onmoeten, samen leuke dingen doen of juist even lekker ontspannen en niets doen.

Tijdens het kamperen, gaan de campinggasten samen aan de slag. Zo wordt er met elkaar gekookt en gegeten. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. En niks fijner dan in de avond samen bij te praten over de geweldige dag.

Wil je een donatie doen, neem dan contact op met: Team Suikercamping – info@suikercamping.nl.