Ondernemer Willem-Otto Nachbar draagt bij aan weggeefwinkel van Stichting Goed Bezig

Vanaf 12 augustus start Stichting Goed Bezig uit Groningen een weggeefwinkel. In deze winkel worden spullen beschikbaar gesteld voor mensen en organisaties met weinig geld.

Een deel van de spullen is afkomstig van vakantiepark De Bloemert in Midlaren. Daar werden tientallen vakantiehuizen opnieuw ingericht. De oude inventaris, waaronder banken, kasten, tafels, stoelen en gordijnen, is weggegeven aan verschillende maatschappelijke organisaties, zoals aan de weggeefwinkel van de Stichting Goed Bezig.

Willem-Otto Nachbar is de directeur van het vakantiepark de Bloemert en betrokken bij de Haren-Tynaarlose Uitdaging. Dit ondernemersnetwerk daagt bedrijven uit om zich in te zetten voor de regionale samenleving en maakt matches tussen bedrijven, professionals en maatschappelijke organisaties. Nachbar heeft maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo schonk hij een dierenweidehek aan zorgboerderij De Middelhorst in Haren en maakt hij nu dus veel maatschappelijke organisaties blij met inventaris van de vakantiehuizen.

De weggeefwinkel is te vinden aan de Lichtboei 298 en is geopend op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 15.00. Contact opnemen? Bel dan 06 81 89 86 82.