Omarm Groningen brengt samen, zorgt voor actie en regelt resultaat.

Via Omarm Groningen zijn Stichting Klushulp Groningen en ASBR met elkaar in contact gekomen.

Stichting Klushulp Groningen bestaat uit een groep enthousiaste en handige vrijwilligers die allen arbeidsongeschikt zijn en daardoor niet in staat zijn om een reguliere baan te hebben. Dit betekent echter niet dat zij niks meer kunnen. Door middel van Stichting Klushulp Groningen krijgen zij de kans om klusjes te verrichten die binnen zijn of haar mogelijkheden past.

De stichting maakt vrijwel geen onnodige kosten. Zo hebben zij geen eigen pand en betaald bestuur en maken ze geen gebruik van eigen auto’s. Momenteel gebruiken de vrijwilligers namelijk hun privé auto om ter plaatse te komen. Daarvoor ontvangen zij uiteraard een kostendekkende vergoeding.

Toch kan er fors bespaard worden op zowel de reiskosten als de parkeerkosten. Dat kan o.a. door het aanschaffen van een gezamenlijke bakfiets, alleen is er helaas geen ruimte over om hiervoor een bedrag te reserveren. Mede dankzij de financiële bijdrage van ASBR heeft de stichting toch een bakfiets kunnen aanschaffen!

Heb je ook een hulpvraag of wil je een maatschappelijke organisatie uit de regio helpen? Klik dan hier en we nemen z.s.m. contact met je op!

Omarm Groningen brengt samen, zorgt voor actie en regelt resultaat.