Maak kennis met Hieroo Groningen

Het is je vast niet ontgaan: Hieroo Groningen en Omarm Groningen slaan de handen ineen en brengen een club ondernemende mensen bijeen om maatschappelijke vraagstukken op te lossen tijdens de Omarm Challenge. Op donderdag 22 juni gaat ondernemend Groningen aan de slag met deze lokale hulpvragen. We stellen jullie graag voor aan Hieroo, aan de hand van 3 korte vragen.

Wat is Hieroo en wat doen jullie?

Hieroo is een adviesbureau onder andere gevestigd in Groningen. Wij doen verschillende opdrachten in de regio en we vinden sociaal-maatschappelijke impact maken belangrijk. Dit doen we met Jonge Consultants die tijdens een traineeship kennis en ervaring opdoen door hun opleiding en opdrachten.

Op welke manier draagt Hieroo bij aan de ontwikkeling van Groningen?

Ons ideaal is ‘vandaag werken aan een betere stad van morgen’. Dit dragen wij bij in ons werk tijdens onze opdrachten, maar ook door bijvoorbeeld de Community Challenge. Tijdens deze Challenge gaan wij tien maanden lang bezig met een lokaal vraagstuk of probleem, om tenslotte tot concrete antwoorden en acties te komen. Zo proberen wij bij te dragen aan de ontwikkeling van Groningen.

Waarom slaan jullie de handen ineen met Omarm Groningen?

Het afgelopen jaar hebben wij veel organisaties gesproken die zich bezighouden met het thema bestaanszekerheid. Tijdens de eerste Omarm Challenge kwamen we in aanraking met dit thema en besloten we hier meer mee te gaan doen tijdens onze Community Challenge. Het stukje impact maken en samenwerkingen creëren vinden wij erg waardevol en daarom hebben we Omarm benaderd om de handen ineen te slaan.