Kledingbank De Zeecontainer vraagt verzorgingsproducten

Stichting Kledingbank De Zeecontainer zet het project Elke dag begint met een glimlach! op om verzorgingsproducten voor hun ruim 200 klanten in te zamelen. Een nieuw project zodat de klanten met een verzorgd uiterlijk de dag goed kunnen beginnen.

Alle verzorgingsproducten zijn welkom, van tandpasta voor kinderen, shampoo en douchegel tot fijne crèmes, menstruatie-producten, washandjes en handdoeken. Een verzorgingspakket kost 12 euro per persoon per maand. De Zeecontainer is ook blij met een financiële bijdrage voor de verzorgingspakketten. Diverse partijen dragen al van harte mee.

Eigenaar en initiatiefnemer Natascha Snoek: ‘We doen dit nieuwe project om onze klanten een fijn gevoel te geven. Mensen met een kleine beurs geven vaak weinig geld uit aan verzorgingsproducten. Bovendien zijn ze duur. Terwijl we allemaal weten wat het met je doet wanneer je er goed uitziet. Het kan je zelfvertrouwen net die belangrijke boost geven.’

Een verzorgingspakket kost gemiddeld 12 euro per persoon per maand. In de aanloop naar de start kreeg De Zeecontainer al enthousiaste reacties van partijen als Moving Spirits, Maripaan Teaming, Diaconie Haren en Stichting Tulipfoundation. Vooral tandpasta voor kinderen vinden zij belangrijk.

Verzorgingsproducten kunnen afgegeven worden bij De Zeecontainer, Ulgersmaweg 141-3 in Groningen. Een financiële bijdrage mag overgemaakt worden naar Stichting Kledingbank De Zeecontainer NL13 INGB 000 697 0982 met vermelding ‘Verzorgingspakket’.