Helpt u Sinterklaas ook weer mee?

Oproep Yspeert advocaten aan ondernemend Noord-Nederland om mee te doen.

Yspeert advocaten start de actie ‘Helpt u Sinterklaas ook weer mee’ en roept ondernemend Noord-Nederland weer op om ingepakte cadeaus voor kinderen tot en met 16 jaar in te zamelen voor gezinnen waar Sinterklaas vieren met cadeaus vanwege hun financiële situatie niet vanzelfsprekend is. Dankzij de inzet van Omarm Groningen -het platform tegen armoede- heeft de actie dit jaar een heel groot bereik. Traditiegetrouw start Yspeert advocaten de actie. Dit jaar met de inbreng van 200 cadeaus.

Organisaties als Stichting Lutjegeluk, Stichting Ik Trakteer en Kledingbank De Zeecontainer zorgen samen dat de cadeaus bij de juiste kinderen terecht komen.

Yspeert advocaten heeft drie vestigingen. Ondernemers die willen meedoen, kunnen ingepakte cadeautjes (tot 29 november) van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur afgeven bij:

Yspeert advocaten Groningen, Eemsgolaan 17 te Groningen
Yspeert advocaten Drachten, Lavendelheide 9 te Drachten
Yspeert advocaten Emmen, Westeind 54A te Emmen

Op elk cadeau moet staan voor welke leeftijdscategorie het is en een kleine beschrijving van de inhoud. We plakken hier weer een sticker overheen.

Hoe deze traditie begon…
Twee jaar geleden opende Yspeert advocaten haar nieuwe kantoorpand aan de Eemsgolaan in Groningen. Aan relaties werd gevraagd een Sinterklaascadeautje mee te nemen, in plaats van een geschenk voor het kantoor. ‘De reacties en ook de hoeveelheid cadeautjes waren hartverwarmend en overweldigend. Het overtrof al onze verwachtingen. Iedereen had gehoor gegeven aan ons verzoek en de meeste ondernemers kwamen met meer dan een Sinterklaascadeau naar de opening. Een nieuwe traditie was begonnen.’

Juist nu wil Yspeert advocaten haar steentje bijdragen en bovendien andere Noord-Nederlandse ondernemers oproepen om aan te haken. ‘We hopen dat we met deze actie zoveel mogelijk Sinterklaascadeaus kunnen inzamelen.’

Reactie Sinterklaas: ‘Wat zullen de kinderen hier blij mee zijn. Ik vind het weer een super Sint-actie. Nou, dag hoor!’

Omarm Groningen is het platform tegen armoede. Het verbindt ondernemers met partijen die actief willen zijn voor mensen in armoede. Omarm Groningen brengt mensen samen, zorgt voor actie en regelt resultaat, met diensten, contacten of geld. Alle ondernemers die bijdragen worden vermeld op de website van Omarm Groningen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Irma Noorbergen
Omarm Groningen
tel. 06-1114 4443