Gouden match: Hand in Hand

Wij hebben weer een prachtige match! Onze missie om de brug te slaan tussen ondernemers, gemeente en goede doelen heeft geleid tot een prachtige kans voor Jimmy’s in Groningen.

Jimmy’s, gelegen aan de Herestraat, biedt ondersteuning aan jongeren tussen 12 en 27 jaar met vragen over uiteenlopende onderwerpen, van uitkeringen tot verslavingsproblematiek. Het is een plek waar jongeren terechtkunnen voor hulp en advies.
 
GasTerra heeft in samenwerking met het Groninger Museum 30 VIP-goodiebags samengesteld voor de toegewijde vrijwilligers, stagiaires en facilitators van Jimmy’s. Wat zat erin? VIP-tickets voor de geweldige Rolling Stones tentoonstelling ‘Unzipped,’ een museummagazine, coole gadgets van de Rolling Stones en een voucher voor een kopje koffie/thee met lekkers in het Museumcafé!
 
Wil jij net als GasTerra ook iets betekenen voor maatschappelijke (vrijwilligers)organisaties? Doe dan samen met collega’s mee aan de Omarm Challenge Groningen, die op dinsdag 14 november plaatsvindt. Ondernemende mensen uit Groningen, de handlangers van Omarm, gaan dan gezamelijk aan de slag met vraagstukken van maatschappelijke organisaties uit de regio, wat mooie resultaten oplevert!