Workshop | Verdienmodel in 6 stappen

In Groningen bestaan veel initiatieven om de wereld leuker, mooier en beter te maken. Veel initiatieven zijn op zoek naar geld om een initiatief op te starten én daarna ook om er mee door te gaan. Maar hoe doe je dat? Welk verdienmodel past bij jouw idee of initiatief?

In deze workshop leg je een basis voor het versterken van een eigen verdienmodel. Samen bespreken we welke stappen je moet doorlopen om van een idee naar een werkend plan te komen. We vertellen ook op welke manieren je je initiatief duurzaam kan financieren en wat daar allemaal bij komt kijken. Tot slot geven we tips over waar je terecht kan en informeren je over financieringsmogelijkheden voor de opstartfase.

We inspireren je met onze ideeën en delen onze kennis. Naast inzichten en kennis is er tijdens de workshop ook ruimte voor vragen en dialoog.

Dus waar wacht je nog op? Meld je gemakkelijk via onderstaand formulier. Let op: Aangezien onze ruimte beperkt is, verzoeken wij elke organisatie om met slechts één persoon aanwezig te zijn.

Locatie: Gemeente Groningen centrum, Kreupelstraat 1. Ruimte: de Kantine
Tijd: 15:00 – 17:30 uur

Deze bijeenkomst wordt in samenwerking met CMO STAMM georganiseerd.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.