Voor organisaties: Maak kennis met Omarm Groningen, stel je vraag!

Omarm Groningen is het platform waar maatschappelijke organisaties hun hulpvragen kunnen indienen. Loop je als organisatie tegen een aantal zaken aan, waarbij jullie hulp kunnen gebruiken? Bedrijven Omarmen Groningen is dé plek waar dit gerealiseerd kan worden!

Op deze middag maak je kennis met het platform Omarm Groningen en ga je als organisatie met behulp van Monique Huizinga, brainstormen over de vragen die je kan stellen aan ondernemers. Daarnaast geef ze je handvaten ter voorbereiding voor het evenement Bedrijven Omarmen Groningen op 11 juni. Het is een middag om te netwerken met andere organisaties en je vraag te stellen.

Bedrijven Omarmen Groningen
Dinsdag 14 mei 15.00 – 17.00 uur

Waar?
Link050 – Herestraat 100, 9711 LM Groningen

Aanmelden? Klik hier!

Extra informatie

Dit jaar organiseert Omarm Groningen: Bedrijven Omarmen Groningen, dé plek waar het bedrijfsleven en maatschappelijke (vrijwilligers)organisaties uit de regio samen komen om maatschappelijke vraagstukken op te lossen en samenwerkingen aan te gaan. Het is een evenement waar we impact maken/stimuleren en het levert veel mooie resultaten op zoals langdurige samenwerkingen en nieuwe waardevolle contacten.

Direct aanmelden voor Bedrijven Omarmen Groningen op 11 juni? Klik hier!