MDT Jongeren Inspiratiesessie

Jongeren en iedereen die met jongeren uit Groningen werkt opgelet! Wij nodigen je graag uit voor een inspiratiesessie die we in samenwerking met MDT Groningen organiseren.

Deze inspiratiesessie is bedoeld voor professionals zoals jongerenwerkers, coaches, ambtenaren jeugd/jongeren, onderwijsdirecteuren, coördinatoren, cultuurinstellingen en eigenlijk iedereen die met jongeren werkt en gelooft dat door samenwerking dit werk nog effectiever wordt. 

Tijdens deze inspiratiesessie en in de komende tijd nemen we je mee op een reis door de interessante wereld van Maatschappelijke Diensttijd (MDT) in Groningen. Hier laten we je kennismaken met het avontuur van MDT, waar jongeren en de samenleving samenwerken om de toekomst van Groningen vorm te geven.

Mocht je MDT nog niet kennen: MDT staat voor Maatschappelijke Diensttijd, een programma in Nederland dat jongeren de kans biedt om zich persoonlijk te ontwikkelen en maatschappelijk betrokken te zijn. Tijdens de inspiratiesessie op dinsdag 28 november praten we je graag bij over MDT en de kansen en  (subsidie)mogelijkheden. Dit mooie initiatief biedt jongeren:

  • De kans om talenten te ontwikkelen;
  • Een programma waar je erachter komt wat je leuk vindt en waar je goed in bent;
  • De gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten;
  • De mogelijkheid om iets te betekenen voor anderen.

Dus waar wacht je nog op? Meld je gemakkelijk via onderstaand formulier.

Locatie: The Social Hub Groningen
Tijd: 15:30 – 17:30 uur


MDT Inspiratiesessie – 28 november

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.