Maatschappelijke beursvloer – online

Op woensdag 9 juni a.s. organiseert de Haren-Tynaarlose uitdaging een online beursvloer. Ondernemers en maatschappelijke initiatieven kunnen hun wensen en aanbod pitchen. Deelnemen zonder pitchen kan ook.

De online beursvloer is van 16.30 tot 17.00 uur, deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. De zoomsessie is te volgen via deze link: https://us02web.zoom.us/j/3498221042

Verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke initiatieven kunnen evenals ondernemers en professionals d.m.v. korte pitches/presentaties hun wensen en aanbod kenbaar maken. Wie het eerst komt, het eerst maalt. U kunt ook deelnemen zonder te pitchen. 

De Uitdaging verbindt ter plekke deelnemers die elkaar willen helpen met materialen, menskracht, faciliteiten en netwerkcontacten etc.. Matches worden met gesloten beurs gemaakt en gepubliceerd op onze website. Zie voor meer informatie, ook over openstaande vragen en aanbod, en hoe wensen in te sturen: www.harentynaarloseuitdaging.nl.

De samenleving kan dit jaar een extra steun in de rug goed gebruiken. We bieden gelegenheid daar actief aan bij te dragen. De vorige beursvloer vond live plaats in 2020, trok 120 deelnemers die samen 100 matches maakten.