Vrijwilligers met luisterend oor

Word vrijwilliger in de kringloopwinkel van Gea. Neem je je warme aandacht voor klanten mee?

Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen is een kringloopwinkel waar alle artikelen gratis zijn. De winkel is speciaal opgezet voor mensen in armoede, maar iedereen is van harte welkom.

Naamgever en initiatiefnemer Gea Topelen Wilkens: ‘Elke dag ben ik trots dat wij met onze weggeefwinkel mensen in armoede kunnen helpen. We bieden meer dan de spullen uit de winkel, want er is altijd een luisterend oor. Dus niemand hoeft zich eenzaam te voelen. Wij zijn een kringloopwinkel met een warm hart.’

En daar is duidelijk behoefte aan, want Gea zoekt vrijwilligers die 4 tot 12 uur per week willen komen werken. De werkzaamheden zijn winkel bevoorraden, spullen sorteren, mensen ontvangen en dat belangrijke luisterend oor bieden voor de klanten.

Extra’s

Ook buiten de winkel doen Gea en haar mensen graag iets extra’s. Zo organiseerden zij een Sinterklaasfeest voor 90 kinderen en droegen zij bij aan een Kerstpakketten-actie voor 175 gezinnen. Kinderen die in het Protonencentrum van het UMCG behandeld worden, kregen cadeautjes van Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen.

Contact

Gea Topelen Wilkens

weggeefwinkelvinkhuizen@gmail.com

06-12997073

www.weggeefwinkelvinkhuizen.nl/