Geld voor gratis voetballen gehandicapte kinderen

omarm-groningen-tegen-armoede-helpen

Help Kids United met doorlopende ondersteuning in de vorm van donaties, om de contributievrije voetbalvereniging voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking te steunen.

Kids United is een contributievrije voetbalvereniging in de stad Groningen voor kinderen met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking. Naast het reguliere G-voetbal (vanaf 4 jaar) bieden we ook Frame-voetbal aan, waarbij kinderen met een (dorsaal) rollator voetballen. Wij zorgen voor de benodigde materialen.

Behoefte

Kids United kan altijd de steun van ondernemend Groningen gebruiken, aangezien wij een contributievrije vereniging zijn. Ondernemers kunnen sponsor worden van Kids United of de stichting op andere manieren steunen. Op onze website staan de diverse mogelijkheden beschreven. We krijgen na de zomer ons eigen veld met tribune, waardoor ondernemers bijvoorbeeld een reclamebord of een tribunestoeltje kunnen kopen. Wij hebben dus meer behoefte aan doorlopende ondersteuning.

Initiatief

Gewoon lekker zorgeloos voetballen. Dat is wat we voor de kinderen en hun ouders willen. Geen gedoe, gewoon een leuke middag of dagje uit voor kind en ouder(s). Daar worden wij blij van en daarom zijn wij wie wij zijn; een contributievrije vereniging. Kinderen en jongeren sporten tegenwoordig steeds minder en daardoor missen ze veel. Sporten is gezond en vooral erg leuk. Het is goed voor de fysieke conditie, de kinderen voelen zich lekkerder en ze krijgen meer zelfvertrouwen. En wellicht nog het leukste van alles? De kinderen maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes waarmee ze kunnen lachen, spelen en elkaar verhalen kunnen vertellen.

Wij merken dat dit alles de kinderen gelukkiger maakt. En geld mag dat wat ons betreft niet in de weg staan. Vandaar dat wij geen contributie vragen om lid te mogen zijn van Kids United.

Contact

Margriet Kukler – Bleker
Info@kids-united.nl
www.kids-united.nl