Vrijwillligers die willen aanpakken…

Help Stichting Present met het vinden van vrijwilligers die zich inzetten voor hulp vragen uit de stad.

Stichting Present koppelt hulp aanbod van vrijwilligers aan hulp vragen uit de stad. Vaak vooral praktische klussen die worden aangedragen via hulpverleners. Mensen helpen vaak in groepen, zoals bijvoorbeeld met hun studentenvereniging, kerkgroep of collega’s. Vrijwilligers geven aan wanneer ze kunnen helpen en wij zorgen dat ze aan de slag kunnen.

Behoefte

Voor onze kerstactie zijn wij op zoek naar mensen die een leuk ‘presentje’ van ons willen kopen.

Het gaat in dit geval om een cadeaubon waarbij je zelf het cadeautje bent. Wij zagen hoe mensen in deze tijd zoeken naar een manier om verantwoord contact te hebben met vrienden, familie en collega’s en hoe iedereen met kerst graag iets voor een ander wil doen.

Deze twee behoeftes hebben wij gecombineerd middels een tegoedbon.
Die bon kan jij aan iedereen geven, je zus, je moeder, je tante, je collega en ga zo maar door.

Samen pakken jullie in het nieuwe jaar een van onze klussen op. Zo kun je een dag schilderen, behangen of laminaat leggen. Dat hangt af van de hulpvraag die binnenkomt en wat jij leuk vindt. Zo doe je iets goeds voor een ander en heb je tijd samen bij te kletsen.

Het aanschaffen van de bon kan gemakkelijk via onze website. Zo begin jij, maar ook degene die je helpt het jaar positief.
Wil je tijdens de projectdag er een lunch bij bestellen? Natuurlijk kan dat ook! We werken hiervoor samen met een bijzonder dagbestedingsproject in Groningen. Een lunch kost € 15,00 per persoon.

We sturen je de gepersonaliseerde tegoedbon in een feestelijke verpakking en zorgen er voor dat je die voor de feestdagen in huis hebt.

Contact

Babette Versloot

050 – 577 85 38

https://stichtingpresent.nl/groningen/Kerstactie/