Help Stadjers Hand in Hand met…

Help Stadjers Hand in Hand met het opstellen en uitvoeren van een publiciteits-/mediastrategie of het up-to-date brengen en houden van de mediakanalen, zoals de website en sociale media.

In het project Stadjers Hand in Hand worden Stadjers die het wat minder hebben getroffen gecoacht naar zelfstandigheid door vrijwilligers. Onze vrijwilligers bieden een luisterend oor en een zetje in de richting van een leven zonder afhankelijkheid van sociale voorzieningen of de Voedselbank, maar mét een betaalde baan.

Behoefte

Concreet kunnen wij op korte termijn hulp gebruiken met het opstellen van een publiciteits-/mediastrategie en vooral het uitvoeren daarvan. Een website en sociale media hebben we inmiddels, maar deze worden niet optimaal gebruikt. Help ons met het up-to-date houden van onze mediakanalen en met het vinden van nieuwe manieren om SHH te promoten.

Initiatief

Afgelopen jaar kreeg Mirjam een verzoek van documentaire maker en journalist Colin Mooijman. Hij wilde coach worden bij SHH om meer inzicht te krijgen in armoede. Daar maakte hij namelijk een documentaire over. In deze documentaire werd Mirjam geïnterviewd en zij koppelde Colin als coach aan een jongen die diep in de ellende zat. Er ontstond iets moois. De twee vonden elkaar in hun liefde voor rapmuziek.

De wekelijkse afspraken met Colin hielpen; de jongen ziet het leven weer zitten. “Ik heb weer lichtjes in mijn ogen” verklaart hij zelf op bijzondere wijze. Het toonbeeld van SHH. Eén uitgestoken hand van een vrijwilliger, maakt een blijvende positieve impact op iemands leven.

We hebben succes! Het is daarom onze ambitie om verder te groeien en meer mensen te coachen naar zelfstandigheid. Dat betekent dat onze naamsbekendheid moet worden vergroot, zodat vrijwilligers en cliënten hun weg naar ons weten te vinden.

Contact

Mirjam Nagelmaker
mcnagelmaker@gmail.com
http://www.stadjershandinhand.nl