Kratten en fijne drukwerk-deal

Help Speelotheek Groningen aan kunststof kratjes en drukwerk tegen gereduceerd tarief.

Speelotheek Groningen leent al 40 jaar speelgoed uit aan kinderen van 0 tot ongeveer 9 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in speelgoed voor kinderen met een beperking. We streven ernaar kinderen blij te maken met leuk en divers speelgoed. De speelotheek wordt volledig gedraaid door vrijwilligers.

Behoefte

Wij hebben behoefte aan:

  • Veel kunststof kratjes in allerlei formaten en bij voorkeur doorzichtig, om speelgoed wat uit meerdere onderdelen bestaat in op te bergen. Na een aantal jaren gaan kratjes vaak stuk. Nu urgent.
  • Een mogelijkheid om flyers, posters, en dergelijke tegen gereduceerd tarief te kunnen laten afdrukken. Doorlopend.

Initiatief

Na bijna een jaar dakloos geweest te zijn heeft Speelotheek Groningen vanaf 1 juli 2020 weer een eigen plek. Een jaar dakloos, dat betekende voor de vrijwilligers een jaar heel hard aan de slag. Geen speelgoed uitlenen of repareren maar mailen, bellen, bezoeken, praten als Brugman, luisteren naar tips, flyeren, de pers inschakelen, interviews geven, stukjes schrijven, raadsleden benaderen, enzovoorts….dat was even andere koek. En toen kwam het coronavirus en vormde een heel lastig obstakel. De vele hulpvaardige mensen die op onze weg kwamen gaven ons steeds nieuwe hoop en energie. En zie daar ……het is ons gelukt!

Contact

050-3061469
speelotheekgroningen.nl