Kledingbank Maxima

Help Kledingbank Maxima Stad met het aanvullen van het aanbod kleding, schoeisel en accessoires.

Kledingbank Maxima Stad is een winkel waar klanten van de voedselbank kunnen winkelen met een gesloten beurs. De collectie bestaat uit nieuwe en gebruikte kleding, ontvangen van particulieren en bedrijven. Alleen kleding van uitstekende kwaliteit wordt aangeboden.

Kleding is slechts één aspect aan de bestrijding van armoede. Kledingbank Maxima wil een plek zijn waar mensen even tot rust komen en anderen kunnen ontmoeten. Daarom worden ook andere activiteiten in ons pand georganiseerd. Zo krijgen bezoekers meer informatie over aanvullende financiële mogelijkheden waar zij wellicht recht op hebben.

Behoefte

Graag komen wij in contact met bedrijven/winkels die ons structureel willen ondersteunen in het aanvullen van het aanbod voor onze klanten. Het betreft alle soorten kleding: zomer-, winter-, boven- en onderkleding (dat laatste moet nieuw zijn), schoeisel en accessoires. Zowel voor dames, heren en kinderen.

Met name de herenkleding behoeft regelmatig aanvulling. We willen bij voorkeur modieuze en kwalitatieve kleding aanbieden. En in de winter is er vooral behoefte aan (kinder)handschoenen, sjaals en mutsen.

Contact

E-mailadres: contact@kledingbankmaxima.nl

Telefoon: 06-38188625