Sponsoring en menskracht

Help de Haren-Tynaarlose Uitdaging met sponsoring of menskracht. Middels meedenken en -werken kan ook jij bijdragen aan de lokale leefbaarheid.

De stichting Haren-Tynaarlose Uitdaging is een ondernemersnetwerk dat zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. We matchen vraag en aanbod, organiseren maandelijkse workshops, jaarlijks een maatschappelijke beursvloer en stimuleren maatschappelijk betrokken ondernemen. Zo dragen we bij aan de lokale leefbaarheid.

Behoefte

Om ons werk te kunnen blijven doen, zijn wij op zoek naar sponsoren en menskracht (meedenken en –werken) uit het bedrijfsleven. Help de samenleving, uw organisatie en onze Stichting vooruit door uw maatschappelijke voetafdruk te vergroten!

Initiatief

De jaarlijkse maatschappelijke beursvloer bij Royal Flora Holland in Eelde. In 2020 namen 120 deelnemers deel uit het bedrijfsleven, maatschappelijke veld, onderwijs en overheid. Samen maakten ze ruim 100 matches die bij uitvoering naar verwachting voor minstens € 160.000,- aan betekenis zullen toevoegen aan de lokale samenleving.

Contact

Gerni Luttikhuis
info@harentynaarloseuitdaging.nl
0649387050
harentynaarloseuitdaging.nl