FC Groningen in de maatschappij

FC Groningen in de maatschappij is op zoek naar partners die helpen hun ambities te verwezenlijken.

Initiatief

Vanuit de gedachte dat iedereen groeit in Groningen, gelooft FC Groningen dat sport hierin een belangrijke rol speelt. Het leert je eigenschappen waarmee je op en ook buiten de lijnen van het sportveld kunt groeien. Middels onze programma’s voor tal van doelgroepen maken we impact op het Meer en Beter Bewegen van de mensen in onze omgeving.

We hebben een missie. Geen bewegingsarmoede in ons verzorgingsgebied! Dat is ons doel en daaraan gaan we keihard werken. Samen. Want om dit te realiseren hebben wij partners nodig, organisaties die hierin kunnen bijdragen.

Samen organiseren wij projecten en activiteiten, samen versterken wij de boodschap. Een ieder vanuit zijn eigen expertise, maar wel samen. Wij als voetbalclub pakken op het gebied van voetbal onze verantwoordelijkheid.

Behoefte

Als stichting zijnde zijn we op zoek naar partners die ons helpen de ambities te verwezenlijken. We hebben een aantal prachtige programma’s waarbij we in constante mate laten zien impact te hebben om de omgeving en mensen meer en beter laten bewegen. Echter kunnen niet alle programma’s maximaal worden uitgevoerd zonder funding. Elk bijdrage hierin maakt het mogelijk om nog meer mensen in beweging te zetten. Op naar een gezonde en vitale regio!

Contact

Naam: Simon Cageling
E-mailadres: simoncageling@fcgroningen.nl