Toiletartikelen van bodyscrub tot tandpasta

Help Kledingbank De Zeecontainter met pakketten toiletartikelen. Er is al maandverband. Hoe mooi is het om dat aan te vullen met (kinder)tandpasta, tandenborstels, een handdoek, washandje, shampoo, bodyscrub, douchegel of een haarborstel? Een inzameling of bijdrage is zeer welkom!

Kledingbank De Zeecontainer is een stichting die kleding inzamelt en deze kosteloos beschikbaar stelt aan mensen met een minimaal inkomen uit de stad Groningen. Daarnaast kunnen mensen die zich bij ons hebben aangemeld ook schoenen, speelgoed en klein huishoudelijke spullen van ons krijgen. Kledingbank De Zeecontainer heeft een uniek concept waar mensen, die zich hebben aangemeld, per bezoek mee kunnen nemen wat ze nodig hebben. Het is niet beperkt tot slechts een setje kleding per keer.

Behoefte

Omdat we een steeds grotere doelgroep bedienen, zijn we doorlopend op zoek naar schone en bruikbare kleding voor kinderen en volwassenen, toiletartikelen, hygiëne artikelen, spellen, schoenen en andere (kleine) spullen die geschikt zijn voor een tweede leven (geen inventaris). Daarnaast kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken die enkele uren tot enkele dagen willen meehelpen in de winkel of bij het sorteren van de ingekomen goederen. Tot slot zijn donaties ook altijd erg welkom. We werken met een zeer beperkt budget. Extra inkomsten stellen ons in staat om nog meer te doen voor onze doelgroep, die niet in aanmerking komt voor bijvoorbeeld de Voedselbank of Kledingbank Maxima.

Contact

Natascha Snoek
nsnoek75@gmail.com
www.dezeecontainer.nl