Kleding, spullen of geld

Help Kledingbank De Zeecontainter kleding kosteloos beschikbaar te stellen aan mensen uit Groningen Stad met een minimaal inkomen. Dit kan door schone en bruikbare kleding voor kinderen en volwassenen, toiletartikelen, hygiëne artikelen, spellen, schoenen en andere (kleine) spullen die geschikt zijn voor een tweede leven te doneren, geld te doneren of door als vrijwilligere mee te helpen in de winkel of bij het sorteren van goederen.

Kledingbank De Zeecontainer is een stichting die kleding inzamelt en deze kosteloos beschikbaar stelt aan mensen met een minimaal inkomen uit de stad Groningen. Daarnaast kunnen mensen die zich bij ons hebben aangemeld ook schoenen, speelgoed en klein huishoudelijke spullen bij ons krijgen. Kledingbank De Zeecontainer heeft een uniek concept waar mensen, die zich hebben aangemeld, per bezoek mee kunnen nemen wat ze nodig hebben. Het is niet beperkt tot slechts een setje kleding per keer.

Behoefte

Omdat we een steeds grotere doelgroep bedienen zijn we doorlopend op zoek naar schone en bruikbare kleding voor kinderen en volwassenen, toiletartikelen, hygiëne artikelen, spellen, schoenen en andere (kleine) spullen die geschikt zijn voor een tweede leven (geen inventaris). Daarnaast kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken die enkele uren tot enkele dagen willen meehelpen in de winkel of bij het sorteren van de ingekomen goederen. Tot slot zijn donaties ook altijd erg welkom. We werken met een zeer beperkt budget. Extra inkomsten stelt ons in staat om nog meer te doen voor onze doelgroep, die niet in aanmerking komt voor bijvoorbeeld de Voedselban of Kledingbank Maxima.

Initiatief

Het jaarlijks groeiende doel te bereiken om gezinnen, stellen en alleenstaanden een welverdiende vakantieweek te bezorgen. De blijdschap die het kinderen brengt om onbevangen en vol trots te genieten van een weekje weg, zijn ultieme momenten die iedere vrijwilliger van De Vakantiebank ontroert. Enorm trots op de tomeloze inzet van alle vrijwilligers, die de vakantieweken weten te organiseren met elkaar.

Contact

Natascha Snoek
nsnoek75@gmail.com
www.dezeecontainer.nl