Geld voor sport lidmaatschap 18+

Help STOOT met een financiële bijdrage zodat jongvolwassenen kunnen sporten.

STOOT staat voor gelijke kansen. Er zijn te veel (jong)volwassenen die ongewild langs de zijlijn staan. We helpen hen graag met persoonlijke groei, sociale relaties en het ervaren van eigen talent. Want iedereen zou de vruchten mogen plukken van een positief gezond leven.

‘Kickboksen heeft me zelfvertrouwen gegeven. Dat was vroeger ver te zoeken.’ – Kirsten, 2018

Naast de wekelijkse groeiprogramma’s die we bieden aan jongvolwassenen (18+) met een hulpvraag in Groningen stad (www.stoot.nu) zijn we in 2020 gestart met www.challenge50.nl. Hiermee willen we sportwensen vervullen van jongvolwassenen Groningers van 18 jaar en ouder die nu (nog) buitenspel staan.  

In de provincie Groningen zijn er naar schatting meer dan 6.000 jongvolwassenen voor wie het plezier van sporten niet vanzelfsprekend is. Dit komt door bijvoorbeeld psychische problemen, zoals ADHD of depressie. Soms veroorzaakt door dak- of thuisloosheid, verslaving of negatieve ervaringen uit hun jeugd. STOOT wil jongens en meiden als Dylan, Kirsten en Vincent via sport de kracht in zichzelf laten ontdekken. Bekijk de film van 1 minuut over Dylan.

Wij hebben behoefte aan ondernemers die ons ondersteunen in het generen van financiën om lidmaatschappen van jonge Groningers (18+) te bekostigen. Dit kan door:

  1. Donateur te worden en of zelf een actie te starten om geld op te halen;
  2. Diensten/producten beschikbaar te stellen die wij kunnen uitreiken aan of gebruiken tijdens donateur-wervingsacties (veiling, loting, bingo actie);
  3. Diensten/netwerk beschikbaar te stellen die ons ondersteunen in het ontwikkelen van www.challenge50.nl door middel van marketingcampagnes, donateurswerving acties, contentcreatie etc.

Contact
Rosanne Roeles
06 – 4417 6008
rosanne@stoot.nu
https://stoot.nu/
Zilverlaan 2
9743 RK Groningen